El CFC dóna suport a la creació d'una associació de fisioterapeutes i professionals de l'àmbit sociosanitari

Publicada el 16/01/2012

Companys i companyes,

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa temps que estem treballant per donar impuls a la formació d'una associació de fisioterapeutes i professionals de l'àmbit sociosanitari per tal de poder crear un grup de força que tingui representació en les taules negociadores dels diferents convenis laborals: conveni de residència geriàtrica privada, conveni hospitalari, de centres sanitaris, etc.

Ja tenim creats els estatuts de l'associació i tenim persones disposades a comprometre el seu temps lliure per tal de fer possible el projecte. Però, com sempre, són necessàries més mans per engegar l'associació.

És per aquest motiu que, entre els mesos de març i abril, us convocarem a una xerrada informativa al respecte, tant a Barcelona com, posteriorment, en dates encara per determinar, a Girona, Tarragona i Lleida. Aquestes xerrades serviran per explicar-vos el projecte i, sobretot, per sentir les vostres veus i, si és possible, aconseguir la vostra participació.

Ens veiem aviat!!!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×