L'Estat estableix mesures urgents en matèria pressupostària, tributària i financera per a la correcció del dèficit públic

Publicada el 16/01/2012

El passat 31 de desembre es va publicar al BOE el Decret Llei 20/2011 pel qual s'estableixen noves mesures dirigides a reduir el dèficit de l'Estat:

  • S'incrementen, entre d'altres, del 19% al 21% les retencions a compte de l'IRPF de determinats rendiments:
    • Rendiments de capital mobiliari.
    • Rendiments procedents de l'arrendament o sotsarrendament de béns immobles urbans, sigui quina sigui la seva qualificació.
  • Pel que fa a les retencions per treball, durant el mes de gener es mantindran vigents les anteriors taules oficials, les quals s'hauran de modificar amb efectes de l'1 de febrer, augmentant, de forma progressiva, des d'un 0,75% per a les rendes més baixes fins a un 7% per a les que superen els 300.000 euros.
  • A banda, s'estableix una deducció del 7,5% sobre les quantitats satisfetes per a la compra o rehabilitació de la vivenda habitual, amb una base màxima de deducció de 9.040 euros. També donaran dret a la deducció les quantitats que es dipositin a entitats de crèdit, en comptes vivenda, sempre que es destinin a la primera adquisició o rehabilitació de la vivenda, amb el mateix límit de 9.040 euros anuals.

De moment queden sense modificació les retencions que s'apliquen sobre els rendiments derivats d'activitats econòmiques.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a fiscal@fisioterapeutes.cat o bé demanar cita amb l'assessor fiscal del Col·legi al telèfon 93 207 50 29, Sr. Jose.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×