Jornades Col·legials 2012: I Jornada de Fisioteràpia neurològica aplicada

Publicada el 17/01/2012

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya presenta la seva primera Jornada de Fisioteràpia neurològica aplicada que se celebrarà el proper 30 de març de 2012 a l'Auditori del Campus de la Comunicació - Poblenou - Universitat Pompeu Fabra (c/ Roc Boronat, 138 de Barcelona).

La neurologia és un dels pilars bàsics de la nostra professió i aglutina un important nombre de professionals que, de manera especialitzada, s'hi dediquen plenament. Així, hem volgut, voluntariosament, obrir la Jornada oferint una mirada àmplia d'aquesta especialitat i compartir el coneixement que d'altres professionals (psicòlegs, pedagogs i treballadors socials) ens poden oferir. Alhora hem fugit de les tècniques clàssiques i hem centrat, en part, els continguts d'aquesta Jornada en temes que poden donar un valor afegit als fisioterapeutes que hi vulguin assistir, tals com el Concepte Halliwick i l'Estimulació Basal, entre d'altres.

Tampoc hem desenvolupat els continguts pensant exclusivament en una determinada etapa de la vida, motiu pel qual, especialistes en pediatria i geriatria -a banda dels experts en neurologia- poden veure en aquesta Jornada una bona oportunitat per millorar els seus coneixements en el camp de la neurologia.

Ja està tot preparat, només cal que reserveu el dia 30 de març per gaudir de la I Jornada Col·legial de l'any, que desitgem sigui del vostre interès i esperem tenir l'oportunitat de saludar-vos personalment.

En breu tindreu a la vostra disposició tota la informació sobre la jornada, els seus ponents i les inscripcions a la pàgina web del Col·legi.

Esperem la vostra participació!

Veieu el programa clicant aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×