El Col·legi celebra el seu Sopar Anual

Publicada el 29/10/2012

Com a cloenda de la III Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, el passat 19 d'octubre es va celebrar també el Sopar Anual del Col·legi, que va servir per gaudir de la companyia de companys i companyes de professió, i homenatjar i premiar alguns del nostres col·legues fisioterapeutes.

L'acte es va iniciar a les 21.00 h amb el parlament del degà, Sr. Manel Domingo, que va donar les gràcies als presents per la seva assistència. A continuació vam poder gaudir de les paraules del Dr. Carles Constante, director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris del Departament de Salut.

Tot seguit es va servir el sopar i, posteriorment, es va fer l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any, que van ser: A. Manuel Ortega Company, Josep Aurell Valdés, Juan González Álvarez i Henri Hoppenbrouwers.

A continuació es va fer el lliurament del Premi June Nystrom 2012, que va recaure en tres companys de professió vinculats a l'àmbit de la fisioteràpia esportiva: Sr. Miquel Àngel Cos, que des de 1989 treballa al Centre d'Alt Rendiment (CAR) amb l'equip nacional d'atletisme; el Sr. Toni Bové, fisioterapeuta del primer equip del FC Barcelona de bàsquet des de 1982, i el Sr. Emili Ricart, fisioterapeuta del primer equip de futbol del FC Barcelona.

Per cloure la festa vam poder comptar amb l'actuació de l'humorista Kako, un gran final de festa per un dia i una nit on el nexe d'unió va ser la Fisioteràpia i el Col·legi.

Podeu veure imatges del Sopar Anual del CFC aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×