La Fisioteràpia surt al carrer amb una festa lúdica de gran èxit i ressò, el DiFT

Publicada el 29/10/2012

El passat dissabte 27 d'octubre Barcelona es va convertir en la capital de la Fisioteràpia.

Des de les 11.00 h del matí i fins a les 17.00 de la tarda, l'Arc de Triomf de la capital catalana va acollir un seguit d'activitats per a tota la família amb l'objectiu de fer visible els diversos àmbits de la Fisioteràpia a la societat i de ser solidaris amb aquells que més ho necessiten, per aquest motiu, tothom qui ho va desitjar, va poder participar en una mini-cursa solidària, en la qual, tots els donatius que es van recaptar aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada al càncer, la principal causa de mort de persones entre els 35 i 70 anys.

Batukades, bàsquet adaptat en cadira de rodes, dansa integrada, el hip hop dels Brodas Bros, activitats divulgatives de les comissions col·legials, inflables i tallers de pintura i plastilina per als més menuts, recomanacions per tenir cura de la nostra salut de mans del Sr. Lluís Puig, el fisioterapeuta més mediàtic de tot Catalunya, el mural de mans amb les lletres DiFT (Dia de la FisioTeràpia), i un llarg etcètera per commemorar una festa lúdica i divulgativa que es presenta aquest any com una novetat, però que ja té la mirada posada en l'any vinent.

Només ens queda fer un agraïment molt important a tots aquells companys i companyes que han col·laborat amb el DiFT des del seu inici: els organitzadors, encapçalats pel Rafa Nadal, vocal de la Junta; els patrocinadors; els 'artistes' que van pujar a l'escenari; els companys i companyes del CFC i de les seves comissions, seccions, grups d'interès i treball; els ambaixadors, que van prestar la seva veu i la seva imatge a fer més gran la Fisioteràpia; els estudiants voluntaris, sense l'ajut dels quals el DiFT no hagués estat possible i sense els quals el lema i la cançó 'aFisiona't' no hagués ressonat tan i tan lluny.

L'aspecte més noticiable del DiFT, però, està en les imatges i en la notícia al TN migdia de TV3, no us les perdeu!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×