El CFC present a la 5a edició de la Nit de la Professió, a Igualada

Publicada el 12/11/2012

El passat 26 d'octubre, el secretari de la Junta de Govern del CFC, Sr. Gabriel Liesa, va assistir a la 5a edició de la Nit de la Professió, organitzada per la filial a l'Anoia de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, i en la qual hi van col·laborar les delegacions a l'Anoia del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, i del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, a més del Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

És la primera edició a la qual es convida fisioterapeutes de la zona i aquesta novetat ha estat possible gràcies a la fantàstica tasca portada a terme pel GI de l'Anoia del CFC, que al sopar va estar representat per la M. Teresa Salgado, la Cristina Martí, el Jordi Campo i la Laura Trullols.

En finalitzar el sopar es va procedir l'acte de lliurament de la 1a beca formativa per als professionals en salut de l'Anoia així com a l'acte de reconeixement als companys -en aquest cas metges i infermera- que es jubilaven.

Va ser un acte emotiu i alhora de germanor entre les diferents professions sanitàries de la comarca, on per fi hi és present la Fisioteràpia gràcies a la tasca dels nostres companys i companyes del GI de l'Anoia.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×