El DiFT ja forma part de les activitats 'oficials' de La Marató de TV3

Publicada el 15/11/2012

Us recordem que el passat 27 d'octubre, el CFC va organitzar una gran festa de la Fisioteràpia per, entre d'altres, recaptar diners per a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada al càncer, la principal causa de mort entre persones de 35 a 70 anys.

Aquest fet ha motivat que el nostre DiFT s'hagi convertit en una activitat 'oficial' de totes les que conformen les iniciatives populars -i d'associacions i institucions- que es realitzaran en solidaritat amb La Marató de TV3. Aquestes activitats serviran per contribuir a recollir diners per poder impulsar, entre d'altres, la recerca biomèdica en el camp del càncer, així com per fomentar el coneixement, l'empatia i el respecte cap a les persones que tenen una malaltia.

Us animem a visitar el web de La Marató de TV3, on trobareu les novetats i activitats que es preparen o s'han preparat –inclòs el DiFT- amb motiu d'aquesta nova edició.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×