La Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives del CFC ha col·laborat en la "Guia per a la prevenció del limfedema secundari en el tractament del càncer de mama", publicada pel Dpt. de Salut

Publicada el 19/11/2012

Diversos integrants de la Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives del CFC van iniciar, l'any 2009, un protocol de prevenció del limfedema en base al protocol ja existent del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Aquest nou protocol, que pretén unificar criteris, va ser possible, també, gràcies a les més de 2000 signatures que va aconseguir l'Associació gAmis; signatures que van ser entregades a la Conselleria de Salut.

Gràcies a tot aquest treball i esforç, el Departament de Salut, mitjançant el Pla director d'oncologia, ha decidit col·laborar en la publicació de la "Guia per a la prevenció de Limfedema secundari en el tractament de càncer de mama", una eina unificada com a suport als professionals en la provisió del tractament i prevenció del limfedema secundari, per tal que sigui el més qualitatiu i equitatiu possible.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×