Convocatòria 2012 de Borsa de treball per al projecte"Formació per a ajuntaments 2012" en col·laboració amb el DipSalut

Publicada el 14/02/2012

Us informem que s'ha obert de nou la convocatòria corresponent al projecte "Formació per a ajuntaments 2012" en col·laboració amb el Dipsalut i amb els diferents col·legis professionals sanitaris pertanyents a l'Associació Fòrum de Girona. Aquesta convocatòria està restringida als col·legiats residents a la província de Girona, àmbit territorial i d'actuació del DipSalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona), i consisteix en la realització de les xerrades següents:

  • Higiene postural dels escolars
  • Exercici físic i preventiu en els ancians
  • Formació per a cuidadors no professionals

Aquells candidats que van formar part de la Borsa de treball durant l'any 2011 mantindran la seva candidatura, excepte aquells que van estar en situació d'atur, que hauran d'acreditar necessàriament la seva situació laboral. Els candidats que vulguin donar-se de baixa de la Borsa hauran de notificar-ho amb el document de sol·licitud.

Us informem que des del 13 de febrer s'ha posat en marxa la Borsa de treball per a tots aquells col·legiats a qui els interessi participar en aquest projecte i poder fer difusió dels nostres coneixements a la població per fer una bona prevenció en l'àmbit de la Salut pública.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×