Els teus companys et necessiten, la Fisioteràpia també!

Publicada el 16/02/2012

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa temps que estem treballant per donar un impuls a la formació d'una associació de fisioterapeutes i professionals de l'àmbit sociosanitari per tal de poder crear un grup de força que tingui representació en les taules de negociació dels diferents convenis laborals. Us informem que amb aquest objectiu es vol constituir la Asociación de Fisioterapeutas y Profesionales del Ámbito de la Salud y Sociosanitario de España (AFPASSE); no es tracta d'una associació del CFC, sinó que serà independent, sobirana i podrà prendre les decisions que cregui oportunes, tot i que nosaltres creiem que és una eina que calia activar per defensar els interessos dels fisioterapeutes allà on no pot arribar el Col·legi.

Després de reunir-se diverses vegades amb persones compromeses i interessades a liderar el projecte, s'han preparat els estatuts pels quals s'haurà de regir l'AFPASSE i s'ha decidit demanar la participació d'aquells col·legiats que vulguin posar part del seu temps lliure a disposició dels seus companys i de la Fisioteràpia. És imprescindible que ens organitzem per tal d'enfrontar-nos junts als problemes comuns i fer valer els nostres drets laborals.

És per aquest motiu que us informem que el proper 17 de març a les 11.30 h al Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (c/ Casp, 130, Barcelona), la Asociación de Fisioterapeutas y Profesionales del Ámbito de la Salud y Sociosanitario de España es presentarà davant totes aquelles persones que estiguin interessades a adherir-s'hi i a conèixer els seus objectius i funcions. Com podeu veure per la seva denominació, és una associació d'abast estatal i no únicament integrada per fisioterapeutes, tot i que nosaltres serem els primers. El fet de que fisioterapeutes, treballadors socials, logopedes, psicòlegs, tècnics etc. treballin conjuntament pels seus drets, ens permetrà ser un grup nombrós d'on hauran de sortir diversos delegats sindicals. Quants més serem, més força tindrem!

Ara, atesa la conjuntura economicosocial que estem travessant, es fa més evident que mai la justa reclamació d'un marc laboral que posi a la nostra disposició uns instruments reals que ens permetin desenvolupar amb eficàcia la defensa dels nostres interessos com a col·lectiu. És l'hora de treballar conjuntament per aconseguir un model laboral just i digne per a tots.

No hi faltis, t'hi esperem! Perquè els teus companys et necessiten i la Fisioteràpia també!

Pots confirmar la teva assistència a la reunió de presentació de l'AFPASSE a conferencies@fisioterapeutes.cat, Srta. Mari Ángeles.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×