Més mostres de suport a la postura del CGCF per part del Col·legi en relació a l'estudi del Servei Canari de Salut

Publicada el 20/02/2012

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya continua donant suport a la postura que el CGCF està mantenint en relació a l'estudi del Servei Canari de Salut, realitzat entre els anys 2004 i 2007 per Francisco Kovacs, Pedro Serrano i altres col·laboradors.

El passat divendres, 17 de febrer, el CGCF va publicar una altra nota informativa on es posa de manifest el rebuig als resultats d'aquest estudi. El CGCF considera que aquest estudi no fa referència a paràmetres d'intensitat d'aplicació, quan "està comprovat que l'efectivitat de les tècniques d'electroteràpia es relaciona amb la intensitat específica d'aplicació i no amb el número de sessions". Per aquest motiu el president del CGCF, Sr. Martín Urrialde, indica que aquest estudi "té una intencionalitat de desprestigiar tècniques terapèutiques avalades per una extensa evidència, ocultant el factor determinant del fracàs, que és el tractament no individualitzat i mediatitzat per no-professionals de la Fisioteràpia".

El CGCF i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya desaproven l'aparició d'aquest informe, que genera desconfiança entre els usuaris de la Fisioteràpia, que és absent d'aportacions positives i que oculta el problema real de l'excessiva despesa sanitària.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×