Conferències del Col·legi: La teràpia aquàtica

Publicada el 28/02/2012

Us convidem a propera conferència que organitza el Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya sobre Teràpia Aquàtica, exercici que proporciona múltiples beneficis sobre la nostra salut.

La combinació entre la disminució de l'efecte de la gravetat i la flotabilitat, permet un treball corporal sense la càrrega del pes total del nostre cos i evita l'impacte articular, permetent la realització de moviments que, en alguns casos, seria impossible de fer a terra. A més, la pressió hidrostàtica del medi aquàtic ajuda a estabilitzar les articulacions més febles, disminueix la pressió arterial i l'edema a les extremitats inferiors.

A part dels beneficis físics que el medi aquàtic proporciona al nostre cos, també té efectes psicològics beneficiosos perquè ens trobem en un entorn lúdic, amb una temperatura agradable i tot això fa que ens relaxem.

La teràpia aquàtica és apta, per a persones lesionades, després d'una intervenció quirúrgica o d'un període d'immobilització, així com per a aquelles persones que pateixen cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, hèrnies discals, artrosi, artritis, fibromiàlgia, osteoporosi, obesitat...

La conferència també constarà d'una part pràctica a la piscina on poder experimentar personalment exercicis de teràpia aquàtica; per aquest motiu cal que els assistents portin banyador, ulleres, casquet de bany, sabatilles de piscina i tovallola.

Esperem que sigui del vostre interès!!

Dia: dissabte, 24 de març de 2012
Horari: de 10.00 h a 12.00 h
A càrrec de: Yolanda Molina
Lloc: Complex Aquàtic de Vilafranca (Carrer Antic Camí de Sant Martí núm. 12)
Preu: Gratuïta (Aforament limitat. Imprescindible reservar plaça).

Reserves a conferencies@fisioterapeutes.cat o per telèfon al 93 207 50 29, Sra. Ma Ángeles Calleja.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×