I Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0

Publicada el 01/03/2012

El Col·legi, satisfet i il·lusionat, us presenta la primera jornada precol·legial, dirigida a fisioterapeutes col·legiats i, sobretot, a estudiants de Fisioteràpia. La I Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0 se celebrarà el proper dissabte 5 de maig a partir de les 9 del matí al Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (C/ Casp, 130 de Barcelona) i serà gratuïta per als assistents.

Hem volgut centrar la jornada en el fenomen de la Fisioteràpia 2.0, convençuts de l'alt interès que aquest corrent suscita sobretot entre els professionals més joves i futurs professionals.

Fugint dels convencionalismes de les jornades col·legials, gaudirem d'un espai amb ponències d'opinió, tècniques, informatives i, amb una alta probabilitat, ponències que no decebran ni deixaran indiferent a cap dels assistents.

Dins del marc d'aquesta jornada, el Col·legi convoca, per als estudiants, el Concurs de pòsters innovadors i relacionats amb la Fisioteràpia.

El compte enrere comença, prepareu les vostres eines interactives i acompanyeu-nos en una jornada preparada per aprendre, compartir i debatre sobre les noves vies de comunicació que existeixen i que no volem que se'ns escapin de les mans.

Data: 5 de maig
Lloc: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (C/ Casp, 130 de Barcelona)
Horari: de 09.00 h a 17.30 hores
Preu: GRATUÏTA

Esperem la vostra participació!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×