El nostre company Lluís Puig torna a les llibreries per Sant Jordi

Publicada el 15/03/2012

El nostre company Lluís Puig torna a les llibreries per Sant Jordi amb la publicació d'un nou llibre: Els secrets del fisioterapeuta, de Viena Edicions.

El llibre explica, d'una manera entenedora i pedagògica, les claus per prevenir l'aparició d'algunes lesions i fer minvar la incidència dels dolors musculars i articulars. En un repàs complet de totes les parts del cos i la seva evolució al llarg de la vida, repassa quines són les zones més sensibles, com es produeixen les lesions més freqüents i dóna consells pràctics i fàcils de seguir per evitar-les a temps.

A més, dóna resposta a alguns dels dubtes més habituals sobre com es pot alleujar el dolor un cop ja hi és i fa suggeriments que ens seran molt útils per evitar que es torni a repetir.

La presentació del llibre es farà a:

  • Granollers: 17 d'abril a les 19.00 h, llibreria La Gralla, plaça Cabrits, 5, de Granollers.
  • Sabadell: 18 d'abril a les 19.00 h, llibreria Abacus, c/ Tres Creus, 86-88 de Sabadell.
  • Barcelona: 19 d'abril a les 19 h, Sala Àmbit Cultural de El Corte Inglés de Portal de l'Àngel de Barcelona, 6a planta.
  • Girona: 20 d'abril a les 19.30 h, Sala d'actes de la Fundació Valvi, c/ Jaume I, 42 de Girona.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×