Ajuts col·legials per naixement o adopció

Publicada el 21/03/2012

En el marc de les polítiques de responsabilitat social existents al Col·legi, la nostra institució segueix atorgant l'ajut per naixement o adopció, una iniciativa col·legial que es va començar a oferir l'any 2010.

Com es va establir l'any passat, els col·legiats que tinguin o adoptin un fill tindran la bonificació d'un semestre de la quota col·legial, és a dir, de 81,50 €.

Poden optar als ajuts els col·legiats i col·legiades que estiguin al corrent dels seus deures col·legials, en situació d'alta al Col·legi, com a mínim, des de l'any anterior de la sol·licitud de l'ajut, i que no compleixin cap sanció que els privi dels drets col·legials.

Us recordem que els ajuts concedits estaran subjectes a les retencions fiscals que determini la legislació vigent i que el termini de presentació de les sol·licituds serà de 60 dies a partir del naixement o l'adopció. Per aquells naixements que s'hagin produït entre l'1 de gener de 2012 i la data de publicació de la resolució, serà a partir d'aquesta data, que comptarà el termini de 60 dies per poder sol·licitar l'ajut.

Podeu trobar l'imprès de sol·licitud així com la normativa que regula l'ajut a https://www.fisioterapeutes.cat/ajuts/naixement_adopcio/

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×