El CFC assisteix a la XX Assemblea General del CGCF

Publicada el 26/03/2012

El passat dissabte 24 de març, Madrid va acollir la XX Assemblea General del CGCF. El Col·legi hi va assistir amb un ampli gruix de representants, tots ells consellers de diverses comissions del Consejo: el degà, Sr. Manel Domingo, en la de reforma estatutària; la vicedegana, Sra. Montse Inglés, en la de control i règim econòmic; el secretari, Sr. Gabriel Liesa, en la de Llei de la Dependència; el tresorer, Sr. Ramon Aiguadé, en la d'acreditació de cursos i formació continuada; i el vocal de la Junta, Sr. Rafel Donat, en la de formació i concessió CIF, i en la de reconeixement del títol homologat.

En l'assemblea es van debatre diferents temes, com ara la definició de l'acte terapèutic, les accions a seguir en la relació entre centres privats i mútues, i, a petició del CFC, l'acceptació per part del Comitè executiu del CGCF de manifestar davant del ministeri corresponent les dificultats amb què es troben molts col·legiats per homologar el títol a França, així com de sol·licitar al Ministeri francès corresponent les explicacions oportunes i la facilitació de tràmits, tal i com marquen les lleis europees.

D'altra banda, es va aprovar el dia 23 de gener com a Dia Nacional de la Fisioteràpia, en commemoració de la creació del CGCF.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×