L'APFASSE es presenta amb la mirada posada a aconseguir més suport i implicació

Publicada el 27/03/2012

Tal i com estava previst, el passat 17 de març es va presentar davant els col·legiats, la Asociación de Fisioterapeutas y Profesionales del Ámbito de la Salud y Sociosanitario de España (APFASSE).

El degà i el secretari del CFC, Sr. Manel Domingo i Sr. Gabriel Liesa, respectivament van ser els encarregats de transmetre als assistents els motius de la creació de l'associació, i de presentar i explicar els seus estatuts.

Posteriorment, els fisioterapeutes Lluís Dueñas i Anabel Corella van presentar els objectius de l'associació i els passos que ha de seguir per poder avançar. L'objectiu principal i més a curt termini és aconseguir un nombre suficient de persones per poder formar la primera junta directiva de l'associació. Entre els assistents van aparèixer voluntaris, però encara queda un mínim de dues persones per tal de poder-la constituir.

Entre els objectius generals, l'associació es marca ser un referent sindical dins del món sociosanitari i per aquest motiu no només comptarà amb fisioterapeutes sinó també amb diferents professionals de l'àmbit de la salut, tals com psicòlegs, treballadors socials, terapeutes ocupacionals, logopedes, tècnics de laboratori, etc.

Per tal de presentar l'associació arreu del territori, els integrants fan una crida a la implicació i assistència dels fisioterapeutes a les possibles reunions, i conviden a qui hi estigui interessat a enviar un correu electrònic a cfc@fisioterapeues.cat per deixar constància del seu interès. Si s'aconsegueix reunir un nombre suficient de persones d'una mateixa zona o territori, els representant de l'APFASSE s'hi desplaçaran per fer una xerrada informativa.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×