El CFC, present, per quarta vegada, en les jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Publicada el 27/03/2012

El 23 de març, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va participar, per quarta vegada, en les 6es Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran, a Barcelona.

Com ja és habitual, el nostre Col·legi, que hi assisteix en qualitat de coorganitzador, hi està sempre molt ben representat: el degà, Sr. Manel Domingo, ha format part del Comitè d'Honor; i el Sr. Gabriel Liesa, secretari, i la Sra. Benilde Martínez, vocal, del Comitè Organitzador. A més, cal destacar que la nostra companya de Junta, Sra. Eva Cirera, hi va participar com a ponent, juntament amb les seves companyes de la Unitat d'Estimulació Neurològica (Centre Collserola), en la taula "Atenció interdisciplinària en persones afectades d'ictus".

La inauguració, que va acollir prop de 300 persones, va ser a càrrec de la Sra. Carmela Fortuny, directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), que va reafirmar el compromís de l'Administració de comptar amb els col·legis professionals per tal de consensuar en canvi de model dins de l'àmbit assistencial.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×