La seu de Girona acull una xerrada informativa per als futurs docents del projecte DipSalut 2012

Publicada el 23/04/2012

El passat 19 d'abril va tenir lloc a la seu de la Secció Territorial de Girona del CFC una xerrada informativa per als futurs docents del projecte DipSalut 2012. Per part de Col·legi hi van assistir la Sra. Marta Romera, vicesecretària de la Junta de Govern, i la Sra. Alba Resplandis, coordinadora de la Secció Territorial de Girona.

Per iniciar l'acte, al qual hi van assistir una vintena de col·legiats, es va fer una breu presentació del projecte DipSalut i de les condicions que el regulen tan a nivell econòmic, d'horari, com de les pautes a seguir quan es fan les presentacions com a docent.

Tot seguit es van passar els Power Point de cada curs: Cuidadors no professionals, Exercici físic i Prevenció de caigudes en gent gran, així com el de la conferència Higiene postural per als escolars, tot ressaltant quins són els punts importants. Es va parlar de com estructurar les sessions segons el col·lectiu a qui van dirigides i quin ordre es pot seguir per fer les diferents presentacions.

Durant tota la xerrada hi va haver un diàleg obert entre els representants del CFC i els assistents, que va servir per compartir experiències i resoldre dubtes.

Volem d'agrair l'ajuda de la Sra. Anna Durà Rovira, que va venir com a pedagoga i mestra, i ens va assessorar i ajudar a resoldre molts dels dubtes plantejats.

Secció Territorial de Girona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×