Signat un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per oferir beneficis en els tractaments de Fisioteràpia als titulars de la Targeta Rosa

Publicada el 10/05/2012

A finals del 2011, la Sra. Maria Assumpció Roset, comissionada d'Alcaldia de la Gent Gran de l'Ajuntament de Barcelona, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, van rubricar un acord que té per objecte formalitzar la col·laboració entre ambdues parts per facilitar l'accés del beneficiaris de la Targeta Rosa de Barcelona als serveis de Fisioteràpia prestats per aquells fisioterapeutes que lliurement i voluntàriament s'hi vulguin acollir.

Amb la finalitat que l'Ajuntament de Barcelona pugui facilitar a la població beneficiària la relació de professionals acollits a aquest conveni, aquells fisioterapeutes que s'hi adhereixin, hauran d'enviar al Col·legi el formulari corresponent, omplert amb les seves dades i segellat o signat.

L'Ajuntament, per la seva part, informarà a tots els beneficiaris dels continguts dels acords mitjançant l'edició i difusió d'una guia o fullet específic, on s'hi inclourà el llistat dels fisioterapeutes inscrits en aquest acord.

En cas d'estar interessat a adherir-t'hi, pots trobar més informació aquí

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×