La Fundación Mapfre convoca ajuts i beques per a la recerca i la formació

Publicada el 16/07/2012

La Fundación Mapfre, dins del seu programa d'activitats per a l'any 2012 i amb l'objectiu de promoure la recerca i la formació, ha convocat els següents ajuts i beques:

  • 75 ajuts dirigits a investigadors o equips de recerca de l'àmbit acadèmic i professional que vulguin desenvolupar programes de recerca en els camps de la Salut, Prevenció, Medi Ambient i Assegurances.
  • 1 Beca Primitivo Vega amb l'objectiu de facilitar el suport econòmic per a la realització d'un treball científic en l'àrea d'atenció a les persones grans.
  • 5 Beques de formació a l'estranger, destinades a facilitar a professionals espanyols de l'àrea de la Salut, un període d'especialització en un centre de prestigi internacional.
  • 8 Beques Ignacio Hernando de Larramendi, que pretenen facilitar la formació o recerca de professionals iberoamericans o portuguesos en les àrees de Salut, Prevenció i Medi Ambient.

Si hi esteu interessants, podeu trobar més informació aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×