III Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica

Publicada el 06/08/2012

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us presenta la III Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, anteriorment anomenada Jornada de Teràpia Manual, i que enguany se celebrarà a l'Hotel Barceló Sants (Pl. dels Països Catalans s/n de Barcelona) el proper 19 d'octubre de 2012, jornada que, com anys anteriors estarà lligada al Sopar Institucional del Col·legi.

El canvi de nom de les jornades és degut a una reordenació terminològica i a una aposta per un àmbit d'actuació que preserva la marca 'Fisioteràpia' per definir un conjunt d'intervencions que són pròpies de la nostra professió i que van des de la mobilització articular bàsica fins a la més avançada manipulació articular.

Us hem preparat unes jornades diferents, apostant per un matí amb les clàssiques ponències plenàries i una tarda amb sessions magistrals en format de masterclass, pràctica que estem segurs us sorprendrà.

El nivell dels ponents, com en les altres dues edicions, està evidentment fora de tota discussió. Us convido a llegir detalladament el programa.

Esperem repetir l'èxit d'assistència de les edicions anteriors atès que, les teràpies manuals, en totes les seves vessants i variants, són patrimoni de la Fisioteràpia, un llegat dels nostres mestres i de tots i totes les fisioterapeutes que les han fet créixer. Hem de continuar treballant per fer-les més grans i compartir el coneixement entre el col·lectiu.

RECORDEU!

Data: 19 d'octubre
Lloc:
Hotel Barceló Sants
Horari: de 09.00 h a 19.00 hores

No hi podeu faltar!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×