Convocats a participar en una beca d'estada formativa tots els professionals de la salut que treballin a l'Anoia

Publicada el 18/09/2012

Us informem que les filials i delegacions a l'Anoia del COIB, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears convoquen una beca formativa per a professionals de salut que treballin a la comarca.

Aquesta beca ofereix la possibilitat de realitzar una estada formativa en centres de l'àmbit de la salut a Espanya o a l'estranger, i està dotada amb 1.500 euros. S'atorgarà la beca al millor projecte d'estada formativa presentat en funció de la idoneïtat en relació a la tasca professional del candidat.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el proper 30 de setembre de 2012, i la resolució es farà pública durant l'acte de la Nit de la Professió de l'Anoia, que anualment se celebra a la comarca.

L'objectiu de la convocatòria és col·laborar en la formació continuada dels professionals que desenvolupen la seva tasca a la comarca de l'Anoia.

Feu clic aquí per accedir a les bases de la convocatòria, a la qual només podran optar els professionals de la salut que treballin a l'Anoia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×