La Secció de Girona presenta la sessió teòrico-pràctica: "Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla"

Publicada el 18/02/2013

La Secció Territorial de Girona us convida el proper dissabte 2 de març a una sessió teòrico-pràctica, sota el títol: "Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla", a càrrec del Sr. Miquel Àngel Martínez, fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i punció seca avançada, col·laborador dels Seminaris Travell & Simons® i membre del Grup d'Interès del Maresme i de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

El Sr. Martínez ens presentarà la seva visió de la síndrome del dolor miofascial que, segons la seva pròpia descripció, representa un component important de la queixa musculosquelètica dels pacients que visiten el fisioterapeuta, de manera que el seu coneixement i la capacitat per valorar i tractar els punts gallet miofascials causants d'aquesta síndrome ofereix, als fisioterapeutes, recursos terapèutics importants i, en molts casos, determinants, en el tractament dels trastorns neuromusculosquelètics.

També se celebrarà la reunió anual per als col·legiats de la província de Girona, on els membres de la Secció Territorial de Girona faran un breu resum de l'activitat de la secció durant l'any 2012 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2013.

Estarem encantats d'atendre les vostres consultes i de comptar amb les vostres valuoses aportacions. I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió hi haurà un pica-pica per als assistents.

Us esperem dissabte, 2 de març de 2013 de 10:00h a 13:00h a la seu de Secció Territorial de Girona!

PREU: Gratuïta (Aforament limitat. Imprescindible reservar plaça).

Reserves a inscripcions@fisioterapeutes.cat

Secció Territorial de Girona
Edifici Fòrum Sanitari
Carrer de l'Albereda, 3-5
17004 Girona
[Com arribar-hi]
girona@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×