El CFC coorganitza les 7es Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Publicada el 19/02/2013

Els propers 15 i 16 de març, tindran lloc les 7es Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran a l'Espai Pujades 350 (c/ Pujades, 350, de Barcelona).

Enguany aquesta cita comptarà amb la presència de vuit col·legis professionals implicats en l'atenció a la gent gran, fet que evidencia la importància i el prestigi aconseguit per a aquestes jornades. Al marge del nostre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, coorganitzen l'esdeveniment el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona, el Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, i l'Associació de Professionals de Teràpia Ocupacional de Catalunya.

El nostre Col·legi hi està molt ben representat: el degà, Sr. Manel Domingo, forma part del Comitè d'Honor; la Sra. Benilde Martínez, vocal, és una de les integrants del Comitè Organitzador, i el Sr. Gabriel Liesa, secretari de la Junta de Govern, forma part del Comitè Organitzador i del Comitè Científic.

Des del Col·legi animem a tots els fisioterapeutes que treballen en l'àmbit de la geriatria a participar i gaudir de dos dies amb molt a compartir i molt a aprendre.

Podeu consultar el programa de les Jornades aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×