11è Concurs de Fotografia de la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Lleida

Publicada el 20/02/2013

Un any més, la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Lleida convoca el seu Concurs de Fotografia. El títol d'aquesta onzena edició és: "Els professionals d'infermeria i fisioteràpia són imprescindibles per a la societat", i amb aquest lema els participants han d'expressar la realitat de les professions a través de la imatge.

La participació -el termini de la qual finalitza el dia 2 d'abril- està oberta a estudiants i titulats de Fisioteràpia i infermeria, que podran presentar un màxim de dues fotografies per participant.

Els premis seran lliurats durant la II Jornada d'Infermeria i Fisioteràpia el proper 10 d'abril, en un acte commemoratiu que es farà a l'Aula Magna del Campus de Ciències de la Salut.

El Col·legi, per la seva banda, premiarà a tots els fisioterapeutes i estudiants de Fisioteràpia guardonats en aquest concurs i inclourà les seves fotografies, prèvia autorització dels autors, al Banc d'Imatges del CFC.

Consulta la informació del concurs.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×