El CFC es reuneix amb l'Ajuntament de Lleida

Publicada el 21/02/2013

El passat 4 de febrer, el degà i el tresorer del CFC, Sr. Manel Domingo i Sr. Ramon Aiguadé, respectivament, es van reunir a Lleida amb el Sr. Oriol Yuguero, regidor de l'Ajuntament de Lleida per intentar cercar vies de col·laboració entre ambdues institucions.

Arran d'aquesta trobada i per intentar concretar els aspectes relatius a la col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i el Col·legi, el Sr. Ramon Aiguadé es va reunir, el 19 de febrer, amb les responsables de Joventut i Educació del mateix ajuntament, Sra. Noemí Cierco i Sra. Lluïsa Conejos, amb les quals es va acordar incloure la nostra campanya "La Fisioteràpia a l'escola" dins del programa de l'Ajuntament de Lleida "L'aventura de la vida", adreçat a les escoles de la capital lleidatana per tal de promocionar la salut dels infants, potenciar els seus hàbits saludables i fomentar les seves habilitats per a la vida.

D'altra banda, des de l'Àrea de Joventut se'ns va proposar preparar algun taller dirigit a la gent jove, dins d'un programa que l'Ajuntament de Lleida realitza trimestralment per al jovent lleidatà.

Des del Col·legi valorem molt positivament ambdues reunions atès que considerem molt interessant i important poder col·laborar amb l'ajuntament d'una gran capital de província com és Lleida per la projecció social que aquest fet ens pot oferir, a més de contribuir a millorar la qualitat de vida i la salut de nens i joves. Aquesta primera experiència de col·laboració, que es durà a terme durant el curs 2013-2014 es valorarà ampliar-la a altres àrees com esport i vellesa.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×