"Tu també pots", el nou llibre de Lluís Puig

Publicada el 28/02/2013

El nostre company Lluís Puig, juntament amb el periodista Jordi Sanuy, ha publicat el seu tercer llibre, que porta per títol Tu també pots.

El llibre descobreix la fórmula de l'èxit dels millors esportistes catalans del moment i revela, en entrevistes personals, els detalls que no solen tractar en les rodes de premsa: quines són les claus del bon rendiment, fins a quin punt hi influeixen l'alimentació i el descans, què fan per prevenir lesions, com potencien les seves capacitats innates i com treballen per superar els propis límits...

Conté entrevistes a: Carles Puyol, Kilian Jornet, María Vasco, Marc Márquez, Joaquim Purito Rodríguez, Laia Sanz, Andrea Fuentes, Joan Carles Navarro, Olga García, Joel González, Joan Verdú, Carles Castillejo, Sarai Gascón, Elena Congost, Santi Freixa, Gerard Pera, Joan Cañellas i Marcel Granollers.

El llibre serà presentat oficialment en roda de premsa el proper 14 de març al CAR de Sant Cugat, però els autors també es desplaçaran a:

  • Barcelona, La Casa del Llibre de la rambla Catalunya, 15 març a les 19.00 h.
  • Palamós, llibreria La Gavina, 13 d'abril a les 20.00 h.
  • Tarragona, a la Llibreria del Corte Inglés, 16 d'abril a les 19.00 h.
  • Granollers, a la llibreria La Gralla, 19 d'abril a les 20.00 h.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×