El Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre del CFC celebra el Curs introductori de tècniques neurodinàmiques

Publicada el 11/03/2013

El passat mes de febrer, amb la col·laboració del Grup d'interès de les Terres de l'Ebre del CFC, es va celebrar a l'hospital de la Sta. Creu de Tortosa, el Curs introductori de tècniques neurodinàmiques, impartit pel fisioterapeuta i docent Sr. Enric Lluch.

El curs va tenir una durada de 24 hores lectives, de les quals la part teòrica ens va donar les bases fisiopatològiques del dolor neurogènic i l'evidència que moltes patologies del sistema neuromusculosquelètic tenen signes i símptomes relacionats amb disfuncions neurals sense que existeixi una prova diagnòstica que pugui objectivar la lesió o l'atrapada neural. Per aquest motiu, és de vital importància conèixer les relacions anatòmiques del sistema nerviós i les interfícies implicades en possibles compressions neurals. Durant el curs, el professor ens va donar unes pautes d'abordatge per poder diferenciar l'origen del dolor i un seguit de tests neurodinàmics, tant per a ES com per a EI, aplicats al sistema neuromuscular per tal d'afinar en el diagnòstic i també en el plantejament del tractament més adequat.

Aquest curs i la resposta dels assistents ens encoratgen a seguir treballant per apropar la formació més actual als col·legiats de les nostres Terres per garantir un treball de qualitat i d'avantguarda per a la nostra professió.

Yolanda Borràs
Grup d'Interès de Fisioterapeutes de Terres de l'Ebre
terresdelebre@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×