La Secció Territorial de Lleida del CFC celebra el seu VI Esmorzar Col·loqui

Publicada el 12/03/2013

El passat 23 de febrer d'enguany, la Secció Territorial de Lleida va organitzar, a la seva seu, el VI Esmorzar Col·loqui, sota la temàtica: "Tractament de la disfunció temporomandibular".

La jornada es va iniciar amb la reunió anual de la Secció Territorial de Lleida, que va servir per exposar a tots els presents la memòria històrica de la Secció corresponent a l'any 2012 i per informar de les activitats i objectius proposats per al 2013.

Esmorzar Col·loqui anual Esmorzar Col·loqui anual

Seguidament, es va donar pas al ponent de la xerrada col·loqui, el Sr. Ricard Badia, fisioterapeuta de l'Hospital Arnau de Vilanova. El Sr. Badia ens va donar informació sobre els principis bàsics dels trastorns temporomandibulars i, de manera pràctica, ens va ensenyar quines tècniques de teràpia manual es podien aplicar. La disfunció de l'articulació temporomandibular constitueix un camp d'actuació molt interessant i engrescador per al professional de la Fisioteràpia, motiu pel qual es va obrir un torn de preguntes entre el ponent i els, aproximadament, 40 assistents a l'acte.

La jornada es va cloure amb un bon esmorzar per a tots els presents.

Diana Martorell
Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×