El tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, fa la cloenda de la Jornada de Recerca en Fisioteràpia de Blanquerna

Publicada el 12/03/2013

El passat 1 de març, el nou Grup de Recerca en Fisioteràpia (GreFis) de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (FCSB) va organitzar la Jornada de Recerca en Fisioteràpia.

El nostre Col·legi hi va estar present gràcies a la participació del Sr. Ramon Aiguadé, tresorer del CFC que, juntament amb el Dr. Màrius Duran, degà de la FCSB, va realitzar la cloenda de l'acte.

Va ser una jornada molt interessant sobre Fisioteràpia i recerca, en la qual s'hi van presentar diverses ponències de doctors en Fisioteràpia. La ponència inaugural, Fisioteràpia: la manca d'evidència no significa falta d'eficàcia, va ser a càrrec del Dr. Urrutia, metge i investigador del centre Cochrane Iberoamericà.

Jornada de Recerca Blanquerna Jornada de Recerca Blanquerna   

Durant la cloenda de l'acte, el Sr. Aiguadé va voler destacar el caràcter innovador d'aquestes jornades atès el seu caire científic, l'esperit d'innovació i el model propi d'ensenyament de Blanquerna, la vocació de recerca que sempre ha caracteritzat a aquesta facultat essent la que més fisioterapeutes doctors té i el convenciment que la col·laboració entre Cochrane i Blanquerna donarà fruits molt profitosos tant per a la pròpia facultat com per a la professió en general.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×