El CFC assisteix a la presentació del tercer llibre del nostre company Lluís Puig, "Tu també pots"

Publicada el 19/03/2013

El passat divendres 15 de març, la Casa del Llibre de la Rambla Catalunya de Barcelona va acollir la presentació del nou llibre del nostre company Lluís Puig "Tu també pots" (Viena Edicions), publicat juntament amb el periodista esportiu Jordi Sanuy.

El llibre descobreix la fórmula de l'èxit dels millors esportistes catalans del moment i revela, en entrevistes personals, els detalls que no solen tractar en les rodes de premsa: quines són les claus del bon rendiment, fins a quin punt hi influeixen l'alimentació i el descans, què fan per prevenir lesions, com potencien les seves capacitats innates i com treballen per superar els propis límits...

La presentació del llibre va ser conduïda pel periodista David Bernabeu, i va comptar amb la presència de moltes cares conegudes tant del món de l'esport, la Fisioteràpia, el periodisme com del món de la cultura de casa nostra.

Tant el Sr. Puig com el Sr. Sanuy van explicar d'una manera amena i divertida com va néixer el llibre, què relata, quina finalitat té, a qui va dirigit i què els ha aportat el seu procés de creació.

La cloenda de l'acte va ser a càrrec del Sr. Carles Torrecilla, doctor en Màrqueting, professor d'ESADE, i col·laborador de Els Matins de TV3, El Hormiguero i de RAC 1, que va voler subratllar la importància que tenen els valors que caracteritzen l'esport (sacrifici, constància, humilitat...) per excel·lir més enllà de l'àmbit esportiu.

Les properes presentacions seran a:

  • Palamós, llibreria La Gavina, 13 d'abril a les 20.00 h.
  • Tarragona, a la Llibreria del Corte Inglés, 16 d'abril a les 19.00 h.
  • Granollers, a la llibreria La Gralla, 19 d'abril a les 20.00 h.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×