El CFC signa un conveni de col·laboració amb el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid

Publicada el 26/03/2013

El passat 15 de març, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid, l'entitat que agrupa tots els fisioterapeutes col·legiats que treballen a la Comunitat de Madrid.

El Sr. Carlos Valiente, degà del Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que tindrà una vigència d'un any, prorrogable tàcitament per períodes d'un any, i que té per objecte la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població, així com impulsar les accions destinades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes col·legiats en ambdues corporacions.

D'altra banda les actuacions que són objectes del present conveni s'orientaran a aspectes relatius a la promoció de la professió i a la realització de campanyes de promoció de la salut.

Conveni CFC- CPFCM Conveni CFC- CPFCM  

El desenvolupament de les actuacions previstes en aquest conveni es durà a terme a través de convenis específics i el seu seguiment, motiu pel qual es constituirà una comissió mixta formada per dos integrants de cada entitat, les funcions de la qual serà, entre d'altres determinar les normes de coordinació, execució i seguiment dels projectes i proposar col·laboracions en temes científics i tecnològics d'interès comú.

El Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ja han consolidat algunes vies de col·laboració mútua, com han estat l'adhesió del CFC a la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil professional, a través de Zurich, entitat amb la que ja treballava aquesta institució col·legial. Gràcies a aquesta mesura, des del inici del l'any 2013 els fisioterapeutes d'ambdues comunitats gaudeixen de les mateixes cobertures.

Al 2014 es durà a terme de manera conjunta la campanya "12 mesos, 12 consells de salut", una iniciativa que pretén conscienciar als ciutadans sobre els riscs que pateixen quan realitzen activitats de vida diària secundàries a males postures i les precaucions que s'han de tenir en compte per evitar lesions o problemes musculosquelètics.

En la mateixa línia de col·laboració mútua, el proper 26 d'abril se celebrarà a la seu del CPFCM una conferència sobre l'oferta laboral de Fisioteràpia a la Unió Europea.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×