Noves mesures de suport per reduir la desocupació entre els joves

Publicada el 26/03/2013

El passat 24 de febrer va entrar en vigor el Reial Decret Llei 4/2013, de 22 de febrer, en el qual s'introdueixen noves mesures de suport a l'emprenedor incentivant l'autoocupació i les iniciatives empresarials per reduir la desocupació entre els joves.

Les mesures més destacades que contempla aquesta Llei per fomentar la contractació i l'autoocupació, es poden dividir en dos grups:

  • Mesures per a fomentar l'emprenedoria i el treball per compte propi de menors de 30 anys (dirigit a autònoms): s'estableixen quotes inicials reduïdes, comptabilització de la prestació per desocupació amb l'inici d'activitat per compte propi i s'amplien les possibilitats per a la desocupació.
  • Mesures per estimular la contractació de joves (dirigit a empreses): entre altres es destaquen els incentius a la contractació a temps parcial vinculada a formació, contractació indefinida de joves per microempreses o autònoms i la contractació en pràctiques.

Per poder obtenir més informació sobre aquests incentius i sobre els requisits que s'han de complir per poder ser-ne beneficiari, cliqueu aquí.

En el cas que vulgueu concertar visita amb l'assessor laboral, cal contactar amb el Col·legi per correu electrònic laboral@fisioterapeutes.cat, per telèfon 93 207 50 29 o visitar el següent enllaç.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×