Reunió trimestral de les seccions territorials del Col·legi

Publicada el 27/03/2013

El passat dimecres 13 de març, va tenir lloc, a la seu del Col·legi, la primera reunió trimestral de les seccions territorials del 2013, que va comptar amb la presència de la Sra. Eva Hernando per la Secció de Tarragona, la Sra. Núria Iglesias per la Secció de Lleida i la Sra. Alba Resplandis per la Secció de Girona.

A la trobada hi van assistir també el degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo; el secretari, Sr. Gabriel Liesa; el tresorer, Sr. Ramon Aiguadé; la vicesecretària, Sra. Marta Romera, i la coordinadora de les Seccions del Col·legi, Sra. Silvia Quiñonero.

Dins els temes a tractar en l'ordre del dia, les tres seccions van estar d'acord i van aprovar el procediment d'autogestió econòmica proposat per la Junta de Govern, que atorga a les seccions la capacitat de decidir l'administració del pressupost adjudicat amb l'objectiu de fer-les més partícips de les decisions que es prenen i amb la voluntat que puguin sentir-se més autònomes.

D'altra banda la Secció de Girona i Lleida van compartir l'èxit de les seves darreres reunions anuals dirigides als fisioterapeutes del territori i lligades a una conferència de gran interès per part dels fisioterapeutes assistents. Tarragona celebrarà la seva el proper dissabte 13 d'abril de 2013.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×