La Fisioteràpia és notícia televisiva

Publicada el 28/03/2013

El passat 25 de març, el nostre company Sr. José Ramírez va participar al programa Para Todos de TVE en un debat entorn de la postura corporal. El Sr. Ramírez combina la seva funció de president de l'Asociación Mezierista Iberoamericana de Fisioterapia amb la seva feina com a professor a la Universitat Internacional de Catalunya, l'exercici de la seva professió i la codirecció del Centre de Fisioteràpia KineMez, un centre de Fisioteràpia de referència en el mètode Mézières, creat l'any 2001.

El Sr. Ramírez va explicar com millorar la nostra posició corporal i va incidir en què la postura és un factor de risc a l'hora de patir trastorns musculosquelètics, els més comuns dels quals són els derivats de la part cervical de la columna.

D'altra banda, el passat 28 de març, el TN Comarques de TV3 va emetre un reportatge en el qual el Sr. Carlos Escolà, president de l'ACEFIC (Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya), denunciava la rebaixa unilateral en el preu que algunes companyies d'assegurança mèdica paguen als fisioterapeutes amb qui tenen conveni.

D'acord amb el Sr. Escolà, aquesta rebaixa en els preus posa en risc la viabilitat dels centres petits que ofereixen serveis de Fisioteràpia al territori, atès que no serveixen per cobrir les despeses d'uns centres que treballen amb ràtios molt reduïdes i que donen molta importància a un tractament individualitzat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×