El tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, debat sobre la crisi i l'intrusisme a Ser Lleida

Publicada el 28/03/2013

El passat 20 de març, el tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, va participar en un debat a la cadena Ser Lleida entorn del benestar en les persones.

El Sr. Aiguadé va estar acompanyat dels senyors José López, gerent de CIS; Joan Ros, responsable d'Amplifon; Jordi Segura, director del centre Kine de Lleida; Joan Saura, director dels Serveis Territorial de Benestar; i Artur Bellín, de Federòptics.

El debat de l'espai Emprenedors 2013 del programa Hora L es va centrar bàsicament a parlar de dos temes: com afecta la crisi actual en els diferents àmbits del benestar i la si l'existència d'aquesta crisi ha comportat un augment d'intrusisme professional.

Debat a la Ser Lleida

El Sr. Aiguadé va comentar que la Fisioteràpia no ha notat excessivament la crisi, atès que en ser una professió de l'àmbit sanitari i estar destinada a resoldre problemes de salut, quan s'ha d'anar al fisioterapeuta, s'hi va. Va voler destacar, però, que potser en l'aspecte preventiu sí que ha patit els efectes d'aquesta crisis atès que ara hi ha menys gent que es tracta preventivament.

De la mateixa manera i en relació a l'intrusisme en l'àmbit de la Fisioteràpia, va voler destacar que el CFC és el garant que s'ofereixi una atenció correcta i que, malgrat que en el passat hem tingut amenaces de decrets que pretenien regular les teràpies naturals, actualment, i gràcies a l'actuació i intens treball del nostre Col·legi, és un aspecte que està pràcticament controlat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×