El CFC presenta la conferència Treball a l'estranger

Publicada el 19/06/2013

Arran de la gran acollida que va tenir la conferència Treball a l'estranger que la nostra companya i responsable del Servei d'Orientació Laboral (SOL) del CFC, Sra. Irene Martínez, va realitzar el passat mes d'abril a Madrid, el CFC va decidir repetir la ponència a la seu del Col·legi, a Barcelona, dins el marc de les accions del Servei d'Orientació Laboral que ofereix el Col·legi.

L'acte va començar amb l'exposició de la situació actual de les ofertes laborals en el camp de la Fisioteràpia a casa nostra, i es va poder veure com les altes (619 el 2011 contra 360 el 2012) i les baixes (228 al 2011 i 235 al 2012) al CFC reflecteixen aquesta situació de manca de treball i de crisi laboral, i el consegüent interès dels fisioterapeutes més joves per marxar a treballar fora de les nostres fronteres. És en aquest context on el SOL té més sentit que mai, atès que és un servei que té com a objectiu principal orientar i ajudar el col·legiat a fi que pugui assolir els seus objectius personals i professionals en l'exercici de la Fisioteràpia, tant a casa nostra com a l'estranger.

El CFC presenta la conferència Treball a l'estranger El CFC presenta la conferència Treball a l'estranger

La part central de la conferència va estar dedicada a explicar les possibilitats de treball i els tràmits necessaris per treballar com a fisioterapeuta tant dins dels països de la Unió Europea (França, Itàlia, Anglaterra, Bèlgica, Suïssa i Dinamarca) com en d'altres que no en formen part (EUA, Canadà i Austràlia). La Sra. Martínez va exposar, punt per punt, quins són els requeriments per a cadascun d'aquests països i va donar una informació acurada dels estaments que ens poden ajudar i als quals ens podem dirigir en la nostra aventura de recerca de feina més enllà de les nostres fronteres.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio