El CFC signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Fisioterapeutes d'Andorra

Publicada el 01/07/2013

El passat 26 de juny, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Fisioterapeutes d'Andorra (COFA), la institució que vetlla perquè l'actuació dels fisioterapeutes col·legiats andorrans respongui als interessos de la societat i que pretén dotar als fisioterapeutes que treballen a Andorra d'una institució de representació i defensa de la professió i dels seus interessos professionals.

El Sr. David Figueredo, com a degà de la Junta directiva del COFA, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que té per objecte establir el marc de col·laboració entre ambdues entitats per a la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població, així com les accions destinades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes.

Conveni CFC - COFA Conveni CFC - COFA

El desenvolupament de les actuacions previstes en aquest conveni es durà a terme a través de convenis específics on es determinaran, entre d'altres, aspectes com la definició de l'objecte que es persegueix, la descripció del treball a realitzar i els terminis d'execució. Per facilitar el desenvolupament dels projectes que es recullin als convenis específics i el seu seguiment, es constituirà una Comissió Mixta integrada per dos representants del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i dos del COFA.

El conveni tindrà una vigència d'un any, prorrogable tàcitament per períodes d'un any.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio