El CFC ofereix als seus col·legiats una nova pòlissa d’accidents gratuïta

Publicada el 06/10/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) ha contractat per a tots els seus col·legiats una pòlissa d’accidents a Previsora General, una mutualitat de previsió social especialista en assegurances personals i amb seu a Barcelona.

La cobertura gratuïta serà de 12.000 euros i cobrirà mort, incapacitat permanent absoluta, incapacitat permanent total i incapacitat permanent parcial, inclosa la mort per infart de miocardi, segons barems.

En l’última Assemblea General del CFC, celebrada al juny a Lleida, es va aprovar destinar el romanent econòmic a activitats i mesures socials, de formació i coneixement i es va informar del resultat de l’enquesta online sobre el destí de 30.000 euros d’inversió social relatius al 2017: va guanyar l’opció de contractar una pòlissa d’accidents col·lectiva —aquesta que anunciem avui.

L’opció de la pòlissa es va imposar amb 246 vots, mentre que 125 vots demanaven la integració del CFC a la Fundació Galatea. Finalment i gràcies al romanent aprovat a l’Assemblea General, la Junta de Govern ha contractat per als col·legiats una nova pòlissa d’accidents, que millora substancialment la que es proposava a l’enquesta.

El valor afegit de Previsora General

Previsora General té el valor afegit de ser una entitat sense ànim de lucre amb més d’un segle d’història, més de 400.000 persones assegurades i vinculada a diferents àmbits de l’economia social, que treballa per ser una alternativa a l’assegurança tradicional, posant l’economia al servei de les persones i d’una societat més amable i solidària.

*Si teniu dubtes o consultes, podeu trucar al telèfon 666 402 259 o escriure al correu omartinez@previsorageneral.com, i us els resoldran.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×