El col·lectiu fa pinya a la Nit de la Fisioteràpia i s’entreguen els premis anuals

Publicada el 18/09/2017

Prop de cent persones van assistir el passat divendres 15 de setembre a l’acte de celebració de la Nit de la Fisioteràpia, que organitza anualment el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya com una celebració de gala amb el col·lectiu i que enguany va tenir lloc al restaurant Principal de l’Eixample de Barcelona.

La vetllada va servir per homenatjar els col·legiats jubilats i els doctorats de 2016, per entregar els guardons de Fisioterapeuta de l’Any a Carme Campoy i el Premi June Nystrom a Jordi Vilaró, i per presentar oficialment el I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18), dels propers 4 i 5 de maig de 2018.

“Com a fisioterapeutes, solem treballar sols. Amb el pacients però sense gaire contacte amb els companys d’ofici”, va dir el degà del CFC, Manel Domingo. “Aquests dos dies de maig seran una oportunitat magnífica per fer pinya i per reivindicar-nos com a professionals sanitaris que som”.

Per la seva banda, la fisioterapeuta, antropòloga i cooperant Carme Campoy, Fisioterapeuta de l’Any, va assegurar que “jo tiro del carro perquè algú ho ha de fer, però no tinc cap interès en ser protagonista, sempre són benvinguts els voluntaris i la gent amb ganes de treballar, així que si a algú li interessa només ho ha de dir”. Campoy col·labora amb el projecte Fisiàfrica de la Xarxa Vives d’Universitats, entre altres.

Segons el Premi June Nystrom 2017, Jordi Vilaró, investigador i expert en Fisioteràpia respiratòria i activitat física i salut, “és important fer pinya i defensar la professió: fent les coses ben fetes i amb evidències científiques. Aquest premi posa de relleu que la Fisioteràpia té més camps a banda del musculoesquelètic, que és el més rellevant: altres especialitats que van agafant cos i que d’alguna manera es veuen així reconegudes”.

Podeu veure imatges de la vetllada, en aquest àlbum. I un vídeo-resum.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×