Publicat el cens definitiu per a les eleccions a la Junta de Govern del proper 17-N

Publicada el 01/10/2018

Exhaurit el període destinat a esmenar el cens electoral, que finalitzava dimecres passat, el CFC publica aquest dilluns 1 d’octubre, tal com marquen Estatuts, el cens definitiu per a les eleccions a la Junta de Govern del proper novembre.

El CFC ha convocat tots els seus col·legiats a participar a les eleccions per renovar la Junta de Govern, que tindran lloc el proper dissabte 17 de novembre de 2018 a la seu central de Barcelona, i el dijous 15, a les seus territorials de Tarragona, Lleida i Girona.

"Votar en aquestes eleccions és decidir quin projecte i quin grup de persones dirigirà els propers quatre anys l’ens que representa el col·lectiu, val la pena que desbordem les urnes", ha cridat a la participació l’actual degà Manel Domingo.

Si voleu comprovar la resta de les vostres dades censals, ho podeu fer presencialment a la seu barcelonina del Col·legi o a la pròpia intranet del CFC.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×