Girona celebra el seu DiFT amb una marxa inclusiva solidària sota el lema “Som-hi tots”

Publicada el 29/10/2018

“Som-hi tots” era el lema. Que implicava moviment: que és salut. El passat dissabte 20 d’octubre, la secció territorial gironina del CFC va dur a terme, al Parc Tecnològic de la Creueta de Girona, una marxa inclusiva solidària per a tots els públics, que, amb motiu del Dia Internacional de la Fisioteràpia, tenia l’objectiu doble de fer moure els participants i de divulgar l’exercici terapèutic de la Fisioteràpia.

Segons la pròpia secció de Girona del CFC, el paper dels voluntaris (la majoria estudiants de Fisioteràpia) va ser molt important: van ajudar persones amb dificultat de marxa, cadires de rodes o cotxets.

Els participants podien triar entre dues distàncies. La major part dels assistents van escollir la de 6200m, la resta, van fer 2400m.

En total, mig centenar de persones van respondre a la crida del CFC i es van recaptar 300 euros, que es destinaran a l’associació sense ànim de lucre Lluito per Tu.

Per recuperar forces, tots els assistents van rebre aigua (Font Vella), pomes (Poma de Girona) i compotes (Anela Fruits).

En acabat, es van portar totes les aigües, pomes i compotes que no es van gastar a Les filles de la Caritat, la fundació Social i al centre d’acolliment i Serveis Socials ‘La Sopa’ de Girona.

La secció gironina del CFC està satisfeta perquè es van assolir els objectius marcats i demostrar que la Fisioteràpia no són només massatges, sinó promoció de la salut, bons hàbits, prevenció i millora de qualitat de vida amb un bon pla d’exercici terapèutic.

S’agraeix la col·laboració a: Pomes de Girona, Compotes Anela Fruit, Aigües Font vell de Danone Waters, Dipsalut, l’Ajuntament de Girona i sobretot als voluntaris de l’escola universitària EUSES i de l’associació “Lluito per tu”.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×