Diversos col·legis membres de la Intercol·legial organitzen una conferència sobre “Els drets dels nens i nenes avui” amb motiu del Dia Universal del Nen

Publicada el 12/11/2018

El proper dimarts 20 de novembre a la tarda tindrà lloc, al Centre de Formació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB, carrer de Mallorca, 283, Barcelona), la conferència “Els drets dels nens i nenes avui”, a càrrec de Rosa Jové, Psicóloga clínica infantil i psicopedagoga.

L’acte, organitzat per diversos col·legis membres de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial, es fa amb motiu del Dia Universal del Nen i servirà precisament per fer tot un recorregut pels drets dels infants al nostre país.

A les sis de la tarda, Núria Carrera, presidenta de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial, presentarà la conferència. Tot seguit es presentarà el GT Infància, adolescència i família, del COPC.

A un quart de set, començarà pròpiament la conferència “Els drets dels nens i nenes avui”, a càrrec de la psicóloga clínica infantil i psicopedagoga Rosa Jové, que durarà fins a dos quarts de vuit.

La inscripció és gratuïta però per assistir-hi, CAL INSCRIURE’S PRÈVIAMENT: AQUÍ. Hi ha temps fins el dia 18.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×