Impartit curs de dos dies de “Fisioteràpia respiratòria no instrumental en malaltia obstructiva”, a Girona

Publicada el 13/11/2018

Els passats dissabte 10 i diumenge 11 de novembre va tenir lloc a Girona el curs de “Fisioteràpia respiratòria no instrumental en malaltia obstructiva” impartit per Imma Castillo.  

Organitzat per la secció territorial gironina del CFC el curs va tenir una durada de quinze hores dividides entre les dues jornades i combinant la teoria i la pràctica.

Castillo va començar fent un recordatori de les malalties obstructives i de l’anatomia i fisiologia del sistema pulmonar i, tot seguit, va passar a la part de valoració amb l’exemple de tests validats com el "6 minutes walking test", el "30 second stand test", el "2 minutes step test" i l’auscultació.

També va desplegar davant dels presents diverses tècniques bàsiques de Fisioteràpia respiratòria per reeducar el patró ventilatori i pel drenatge bronquial.

Les organitzadores afirmen que els assistents van valorar molt positivament la formació i que van demanar més hores, també en l’àmbit de pediatria.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×