Èxit del curs de “Fisioteràpia Vestibular”, a Tarragona

Publicada el 17/12/2018

Els passats dissabte 15 i diumenge 16 de desembre va tenir lloc a Tarragona el curs “Fisioteràpia Vestibular”, impartit pel fisioterapeuta Santiago Crucci i organitzat per la Secció Territorial tarragonina del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

L’objectiu era donar a conèixer l’anatomia i fisiologia del sistema vestibular i ensenyar a realitzar una valoració bàsica (nistagmes, reflexos i tests validats) per poder discernir entre patologia d’origen central i perifèric (vertigen posicional paroxístic benigne, VPPB i/o hipofunció vestibular), així com mostrar el tractament adient en cada cas.

Santiago Crucci és llicenciat en Cinesiologia i Fisiatria per la Universit de Buenos Aires, docent del Màster de Posturologia de la Universitat de Barcelona i especialista en el tractament dels trastorns del sistema vestibular, amb més de 20 anys d’experiència.

Crucci va ensenyar també les pautes necessàries perquè els fisioterapeutes puguin configurar un pla d’exercicis pels pacients que necessiten de rehabilitació vestibular.

Era un curs bonificat pel CFC i bvan assistir-hi una vintena de col·legiats.

La Secció Territorial de Tarragona valora molt positivament la capacitat formativa de Crucci així com l’aprofitament per part dels assistents.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×