Bona rebuda del curs d’emprenedoria en Fisioteràpia, a Tortosa

Publicada el 21/12/2018

Els passats dissabte 24 i diumenge 25 de novembre va tenir lloc a Tortosa el curs “Emprenedoria en Fisioteràpia. Com crear i gestionar un centre privat”, impartit per Joan Carles Escolà, Mar Frigola i Núria Boladeres i organitzat pel Grup d’Interès de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

El curs, bonificat per a tots els col·legiats del CFC, tenia una durada de 20h presencials i 5h de treball no presencial per preparar un hipotètic pla d’empresa.

En la part d’Escolà es tractava d’aprendre a gestionar un centre privat des de diferents vessants (estudi de mercat, gestió econòmica, pla de mercat. Frigola i Boladeres van donar estratègies de màrqueting per arribar al major número de clients i conservar-los i també per impulsar el negoci a traves de les xarxes socials.

Hi van assistir una quinzena de persones interessades en descobrir com crear, impulsar i mantenir viu un centre privat de Fisioteràpia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×