L’FTP18 del maig oferirà també cursos de fins a 20h lectives amb experts com Toby Hall, Ginny Paleg, Chad Cook o Jill Cook

Publicada el 14/02/2018

No sempre tenim junts experts com Toby Hall, Chad Cook, Ginny Paleg, Juan Anaya, Els Bakker, Jill Cook, Shirley A. Sahrmann o Jennifer Brack a la ciutat. Aquest mes de maig hi seran, entre d’altres, com a ponents en el I Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP18) i des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya vam decidir que calia aprofitar l’avinentesa.

Per això els dies previs i posteriors al Congrés, entre el 3 i el 7 de maig de 2018, hem programat una sèrie de vuit cursos impartits per fisioterapeutes tan interessants com els esmentats. Per posar tres exemples, Bakker tractarà les “Alteracions funcionals intestinals i vesicals en infants”, Hall la “Teràpia manual per al mal de cap” i Paleg la “Detecció precoç i intervenció en nens amb discapacitats motores severes”.

Els cursos estan destinats a fisioterapeutes col·legiats, seran d’entre sis i vint hores lectives, tindran lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (c/ Segle XX, 78) o a l’Espai Pujades (c/ Pujades, 350) de Barcelona, i seran de pagament. 

L’FTP18 tindrà lloc els dies 4 i 5 de maig a Barcelona, concebut pel CFC com un esdeveniment per a fisioterapeutes, estudiants, formadors i professionals del sector, amb 70 ponents experts d’arreu del món, universitats i societats científiques, fira comercial i networking corner, entre altres activitats. Aquests cursos acabaran d’arrodonir l’oferta.

Trobareu el llistat complet de cursos, la informació necessària i les butlletes d’inscripció, aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×