Girona va acollir la VI Jornada d’Esport Femení

Publicada el 05/04/2018

El passat diumenge 11 de març al matí va tenir lloc a Girona la VI Jornada d’Esport Femení, que va aplegar un total de vint-i-una disciplines esportives amb activitats d’iniciació per a nenes, adolescents i adultes, com ara exhibicions, tornejos, entrenaments magistrals.

La Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi va col·laborar realitzant tallers d’estiraments i difonent la importància de la Fisioteràpia de l’esport a tots els nivells.

També es va realitzar una masterclass de CORE, dirigida per l’Esther Gil, fisioterapeuta especialitzada en aquest àmbit i membre de la secció territorial.

Els escenaris gironins escollits enguany van ser la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Calvet i Rubalcaba, el riu Onyar i la plaça Catalunya.

La Jornada pretenia ser una plataforma per trencar estereotips i difondre la pràctica esportiva, per donar a conèixer grans i petites esportistes, per reconèixer el suport que rep l’esport femení i per reivindicar igualtat a l’hora d’accedir a la pràctica esportiva.

El pasado domingo 11 de marzo por la mañana tuvo lugar en Girona la VI Jornada de Deporte Femenino, que reunió un total de veintidós una disciplinas deportivas con actividades de iniciación para niñas, adolescentes y adultas, como exhibiciones , torneos, entrenamientos magistrales.

La Sección Territorial de Girona del Colegio de Fisioterapeutas de Cataluña colaboró ​​realizando talleres de estiramientos y difundiendo la importancia de la Fisioterapia del deporte a todos los niveles.

También se realizó una masterclass de CORE, dirigida por Esther Gil, fisioterapeuta especializada en este ámbito y miembro de la sección territorial.

Los escenarios gerundenses escogidos este año fueron la plaza de Salvador Espriu, la plaza de Calvet y Rubalcaba, el río Onyar y la plaza Cataluña.

La Jornada pretendía ser una plataforma para romper estereotipos y difundir la práctica deportiva, para dar a conocer grandes y pequeñas deportistas, para reconocer el apoyo que recibe el deporte femenino y para reivindicar igualdad a la hora de acceder a la práctica deportiva.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×