Juan Vicente López Díaz, Premi June Nystrom de 2018

Publicada el 06/04/2018

Juan Vicente López Díaz explica que als trenta anys, quan feia de mecànic, va patir una crisi de vocació professional, i va arribar a la conclusió que “arreglar persones era més satisfactori que arreglar màquines”. Més de trenta anys després, López és doctor en Fisioteràpia, llicenciat en Cinesiologia i Fisiatria i diplomat en Estudis Avançats de Fisiologia.

I també és l’autor del concepte Pold de Teràpia Manual. “El moviment muscular i/o articular ha demostrat capacitat terapèutica. Quan hi afegim un gest oscil·latori i el mantenim durant un temps suficient, apareixen efectes neurològics, fisiològics i biomecànics sorprenentment efectius per resoldre les patologies”, explica López.

Aquest 2018, la Junta de Govern del CFC ha acordat donar-li el Premi June Nystrom “per tota la seva trajectòria dins de la Fisioteràpia a nivell nacional i internacional”.

Entrevistat pel CFC, Juan Vicente López recalca que “cal donar suport a les iniciatives individuals, portant-les a l'espai col·lectiu, donant valor a cada nova idea, investigant si té recorregut, aportant-hi els recursos necessari i recolzant emocionalment aquests impulsos”.

Podreu llegir l’entrevista sencera al Noticiari número 115.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×